c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Over Ons

Owner

Habo Nimer

Eigenaar van Focus Personal training

Sport is voor mij een fijne manier om mijn energie kwijt te kunnen, het zorgt voor structuur en positieve energie. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Veel trainers vergeten in hun enthousiasme dat sporten ook een drempel kan zijn voor anderen. Ik denk dat het heel belangrijk is om hier rekening mee te houden. Het is belangrijk om goed te luisteren en te analyseren in ons vak. De uitdaging is om sporten voor iedereen leuk te maken. Als je komt sporten bij Focus PT kijken we samen naar de resultaten die je wil behalen en gaan we na of deze doelen realistisch zijn. Vervolgens gaan we samen aan de slag!

BOKSEND OPVOEDEN

Boksen kan je helpen om stoom af te blazen maar vooral ook om te leren hoe je om kunt gaan met verschillende situaties die je in jouw dagelijkse leven tegenkomt. Waar ligt je kracht, hoe kun je het beste groeien, omgaan met tegenslagen, meer zelfvertrouwen krijgen en weerbaarder worden? Dat zijn thema’s die aanbod komen tijdens mijn boksessies. Deze sessies zijn laagdrempelig en altijd met vertrouwen op de eerste plek.

Met met mijn ervaring in de jeugdzorg en het boksen draag ik graag mijn steentje bij in de ontwikkeling van jongeren.

SPORTEN EN GEZONDE
VOEDING ONDER 1 DAK!

Ik werk samen met Mathijs, hij is eigenaar van het bedrijf Healthy Way. Hier worden gezonde maaltijden bereid met een wisselend week menu.

Je kan dus sporten onder begeleiding en worden voorzien van een gezonde maaltijd onder 1 dak!

Wij zijn vrienden met een gezamenlijke visie: Zoveel mogelijk mensen bewust maken van de voordelen van een gezonde leefstijl.

Wat resulteert in een betere kwaliteit van leven!

Onze waarden:

04

Samen werken aan je gezondheid.
Voel je op je gemak in een fijne omgeving.
Respect voor elkaar.
Iedereen is welkom.

Passie 00%
Doelgericht 00%
Samenwerken 00%
Communicatie 00%

Kijk naar wat het beste bij jou past

dit kan variƫren van personal training, duo training of kickboksen.